קולינאריה

מתכון היום: דניס צלוי במלח ממולא לימונית ולימון
חדשות

מתכון היום: דניס צלוי במלח ממולא לימונית ולימון

דגי הדניס הם בין הזנים הנפוצים לאכילה בארצנו ומגיעים מן הים התיכון. רשת טיב טעם מעניקה מתכון דניס צלוי ממולא לימונית ולימון בריא ופשוט להכנה. המצרכים ל-4 סועדים: 4 דגי דניס שלמים וטריים שורש ג'ינג'ר מקולף, באורך 5 ס"מ 3

המשך לקרוא
הרבנות הסירה את הכשרות ל"קפה קפה" של עודד פריניאן בקניון רחובות
בית

הרבנות הסירה את הכשרות ל"קפה קפה" של עודד פריניאן בקניון רחובות

מחלקת הכשרות במועצה הדתית ברחובות הפיצה הודעה לפיה הוחרמו תעודות הכשרות לבתי הקפה "קופיבוקס" ו"קפה קפה" שבקניון רחובות, "עקב אי ציות לנהלי הכשרות", לדברי אלי כהן, מזכיר המחלקה.  גורם במועצה הדתית סיפר כי "מדובר באיש עסקים שיש לו את שני

המשך לקרוא
מתכון לשבועות: עוגת גבינה צרפתית של אומן הפטיסרי פרנק שופן
קולינאריה

מתכון לשבועות: עוגת גבינה צרפתית של אומן הפטיסרי פרנק שופן

אומן הפטיסרי, פרנק שופן, עשה עליה לפני שנתיים וחצי ובמסגרת ההכנות לחג השבועות הוא חושף את המתכון הסודי שלו לעוגת גבינה צרפתית מעולה.   המצרכים לבסיס העוגה: 1/2 כוס סוכר 200 גרם חמאה 2 כוסות קמח 1 ביצה 1 טיפה

המשך לקרוא
מתכון לשבועות: סלט קיסר מנצח של מסעדת קנקון
קולינאריה

מתכון לשבועות: סלט קיסר מנצח של מסעדת קנקון

מסעדת קנקון מציעה לכבוד שבועות סלט קיסר פריך עם לבבות חסה, רוטב קיסר, פרוסות פרמז'ן, אנשובי וקרוטונים גם כפתיח מרענן לארוחה שלכם בחג. המצרכים לסלט: לבבות חסה 2-3 פרוסות לחם/חלה 1 כף שמן זית אנשובי 50 גבינת פרמז'ן תיבול: מלח,

המשך לקרוא
מתכון לשבועות: בלינצ'ס במילוי גבינות של שף סימו בן חובל ממסעדת "פטרה"
קולינאריה

מתכון לשבועות: בלינצ'ס במילוי גבינות של שף סימו בן חובל ממסעדת "פטרה"

אחת המנות הפופולאריות של העדה הגיאורגית היא הבליני – בלינצ'ס המורכב מעלים דקים מטוגנים במבחר מילויים. המתכון אותו חושף כאן השף של מסעדת "פטרה" הגיאורגית, סימו בן חובל, הוא לבליני במילוי גבינת חמד המצרכים: 6 ביצים 2 כוסות קמח לבן (מנופה)

המשך לקרוא
מתכון לשבועות: פאי גבינה ופטל של קונדיטוריית דה לה פה
קולינאריה

מתכון לשבועות: פאי גבינה ופטל של קונדיטוריית דה לה פה

ברשת הקונדיטוריית "דה לה פה", נערכים במלוא המרץ לחג השבועות עם מגוון עוגות שמנת בעבודת יד, עוגות גבינה מגוונות ולא פחות חשוב: עוגות ללא גלוטן. המצרכים לבצק (תחתית): 450 ג' קמח 280 ג' חמאה 180 ג' אבקת סוכר 1 כפית

המשך לקרוא
מתכון לשבועות: פוקצ'ה של שף חברת 'מבושלת', שלום בוסקילה
קולינאריה

מתכון לשבועות: פוקצ'ה של שף חברת 'מבושלת', שלום בוסקילה

שף שלום בוסקילה, השף של חברת 'מבושלת', מהחברות הגדולות בישראל לארוחות מוכנות ולשירותי הסעדה חושף את המתכון שלו לפוקצ'ה המושלמת. המצרכים: ל-3יח' עגולות: 1 ק"ג קמח כף גדושה שמרים יבשים (או קוביית שמרים טריים 50 גרם) 2 כפות סוכר, 1/4 כוס שמן

המשך לקרוא
לכבוד שבועות: מוס גבינה דל קלוריות עם מרקחת פירות אדומים של השף אורן בקר
קולינאריה

לכבוד שבועות: מוס גבינה דל קלוריות עם מרקחת פירות אדומים של השף אורן בקר

במסגרת ההפלגה הקולינרית בסימן קינוחים של מנו ספנות, מציע השף אורן בקר מתכון למוס גבינה דל קלוריות עם מרקחת פירות אדומים. מצרכים למוס: 750 גר גבינה 1 אחוז שומן 250 גר שמנת 32 אחוז שומן 250 גר שמנת 15 אחוז

המשך לקרוא
אבי קינד: "הטענה שאני מציג תעודות כשרות של עסקים אחרים היא הוצאת דיבה, הטעיית הציבור וחילול ה׳"
בית

אבי קינד: "הטענה שאני מציג תעודות כשרות של עסקים אחרים היא הוצאת דיבה, הטעיית הציבור וחילול ה׳"

איש העסקים וחבר מועצת העיר, אבי קינד, נרגש ונרגז בימים האחרונים, נוכח העובדה כי גורמים ברבנות ברחובות מפיצים שהוא מציג בחנויות רשת הקונדיטוריות המוצלחת שבבעלותו "דה לה פה", תעודות כשרות של עסקים אחרים. הודעת וואטסאפ מאחוריה עומדת, היחידה הארצית לאכיפת חוק איסור

המשך לקרוא
תרבות הבילוי והקולינאריה ב"הרצל" מתחזקת: בעלי הרשתות המובילות מצטרפות לרחוב הראשי
בית

תרבות הבילוי והקולינאריה ב"הרצל" מתחזקת: בעלי הרשתות המובילות מצטרפות לרחוב הראשי

הרחוב הראשי "הרצל" ידוע ככזה בו מתרכזים הבילויים התוססים של העיר וכנראה שהעובדה הזו אינה נעלמת מעיניהם של בעלי הרשתות המובילות בישראל ● אם היה נדמה לפני כמה שנים שהאזור 'איבד את זה' לטובת פארק המדע, נראה כי בשנה האחרונה "הרצל" שב

המשך לקרוא