קולינאריה

השף גיא פרץ עם ספיישל מתכונים לחג החנוכה
בית

השף גיא פרץ עם ספיישל מתכונים לחג החנוכה

השף גיא פרץ מציג את הפתרון האלגנטי לאורחים שקופצים בהפתעה במהלך חג החנוכה ומפנק במתכון לגרסה המרוקאית של הסופגניות – הספינג'.השף גיא פרץ מציג את הפתרון האלגנטי לאורחים שקופצים בהפתעה במהלך חג החנוכה ומפנק במתכון לגרסה המרוקאית של הסופגניות –

המשך לקרוא
לכבוד שבת: שף גיא פרץ עם מתכון לקדירת ציידים עם פטריות ובצלים
בית

לכבוד שבת: שף גיא פרץ עם מתכון לקדירת ציידים עם פטריות ובצלים

כבן לשושלת קצבים, בשר תמיד היה קרוב ללבי. אבי היה מכין נקניקיות מרוקאיות, מגלגל אותן במקצוענות, מנקר חלקי בקר וכבש וגם מכין טחול מרוקאי ממולא, שהיה משגע את בני הבית והשכנים בניחוחותיו. זה היה או להתאהב בבשר ולהתמכר או להפוך

המשך לקרוא
הכי מנחם: חרירה של השף גיא פרץ, המרק הלאומי של העדה המרוקאית
קולינאריה

הכי מנחם: חרירה של השף גיא פרץ, המרק הלאומי של העדה המרוקאית

  המרק המנחם ממאכלי הדגל של המטבח הצפון אפריקאי הוא בעצם נזיד מלא בכל טוב המהווה מנה עיקרית וחימום לגוף ולנפש. החרירה הוא בעצם המרק הלאומי של המרוקאים והוא כולל עדשים, חומוס, בשר, אטריות ומוגש עם לימון ותמר. מסמיכים אותו

המשך לקרוא
קולינאריה | שף גיא פרץ עם מתכון מפנק לאסאדו במרינדת חרדל, דבש ועשבי תיבול
בית

קולינאריה | שף גיא פרץ עם מתכון מפנק לאסאדו במרינדת חרדל, דבש ועשבי תיבול

  כשאני באמת רוצה לפנק את בני המשפחה והחברים אני מניח נתח שלם ועסיסי במרינדה מוצלחת עם עשבי תיבול למשך שלוש שעות על האש. זה כל מה שצריך! טיפ לקנייה: חשוב לבחור בנתח שומני – אבל לא יותר מדי. איך

המשך לקרוא
בשבת תאכלו סחינה! שף גיא פרץ עם המתכון הייחודי שלו לחמין המרוקאי
בית

בשבת תאכלו סחינה! שף גיא פרץ עם המתכון הייחודי שלו לחמין המרוקאי

שף גיא פרץ עם המתכון הייחודי שלו ל'סחינה' – חמין מרוקאי אותנטי, שכבר מזמן תפס לו מקום של קבע על הפלטה של שבת. ה'סחינה' מזכירה לי את טעמי הילדות. מבחינתי החמין המרוקאי זהו החמין הכי מושקע כי הוא מופרד בשונה

המשך לקרוא
שווה יותר מסטייק: עובדות חשובות על מלכת החלבון, הספירולינה שכובשת את השוק הקולינארי
בריאות ויופי

שווה יותר מסטייק: עובדות חשובות על מלכת החלבון, הספירולינה שכובשת את השוק הקולינארי

איך הפכה הספירולינה למלכת החלבון? אצת הספירולינה מכילה כ-70% חלבון ויותר תכולת חלבון מאשר בסטייק! הנה מספר עובדות חשובות על החלבון, המרכיב החשוב שגופנו לא יכול לחיות בלעדיו ואצת הספירולינה מאפשרת לצרוך אותה בכמויות וללא מאמץ. ולפני הכל מה זה

המשך לקרוא
מתכון מפנק: סלט תרד עם ענבים, גבינת צ'דר וחמוציות
בריאות ויופי

מתכון מפנק: סלט תרד עם ענבים, גבינת צ'דר וחמוציות

חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם מנדבת מתכון לסלט עשיר בטעמים. במרקם טעמים אירופיים וישראלים, פשוטים להכנה המשלבים חומרי גלם מפתיעים ומרעננים. סלט תרד, ענבים גבינת צ'דר וחמוציות שילוב הגבינות עם המרכיבים הנלווים יוצרים הרמונית טעמים המשלימה זו את זה לתוך

המשך לקרוא
מתכון של מאיה דרין לפסטה "ברילה" סתווית וצבעונית
חדשות

מתכון של מאיה דרין לפסטה "ברילה" סתווית וצבעונית

לרגל עונת הסתיו, מותג הפסטה המוביל "ברילה", מציע מתכון פסטה צבעונית וטעימה. המתכון קל, מהיר ונוח להכנה, יכול לשמש גם לארוחה חגיגית עם רטטוי, זיתי תסוס, פתיתי פטה ופירורי לחם קלויים. החומרים ל-4 מנות: 1 חבילת פסטה קצרה (500 גרם)

המשך לקרוא
יום הכיפורים: מה נכון לאכול בסעודה המפסקת? ויש גם מתכון ללחם בצל נפלא לפתיחת הצום
חדשות

יום הכיפורים: מה נכון לאכול בסעודה המפסקת? ויש גם מתכון ללחם בצל נפלא לפתיחת הצום

ד"ר שרה קפלן, דיאטנית ראשית ב"מאוחדת", מציעה מה נכון לאכול בסעודה המפסקת והפותחת ובעיקר להימנע מארוחה בשרית כבדה. ויש גם מתכון ללחם בצל – לפתיחת הצום יום הכיפורים לפנינו – זמן חשבון נפש וחשבון גוף. גם מי שלא נוהג במשך

המשך לקרוא
WOLTERS – גרמניה, איכותית וזהובה במרירות מעודנת וקלילה, מעט עוקצנית שמתאימה לכולם
קולינאריה

WOLTERS – גרמניה, איכותית וזהובה במרירות מעודנת וקלילה, מעט עוקצנית שמתאימה לכולם

תוך פחות מחודשיים מיום השקתו, בהשקעה של מיליוני שקלים הפך המותג הבינלאומי WOLTERS למוצר מבוקש בישראל וכעת הוא נמכר ב-24 רשתות שיווק ולמעלה מ-620 מוקדי מכירה הפזורים בכל רחבי הארץ ובנוסף נושק ל-15% נתח שוק מכלל קטגוריית הבירה ברשתות השיווק שהוא

המשך לקרוא