Breaking News
Home / קולינאריה / שף גיא פרץ עם מתכון לסלט קוסקוס מלא ופירות יבשים

שף גיא פרץ עם מתכון לסלט קוסקוס מלא ופירות יבשים

המרכיבים:

350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה.

6 תאנים מיובשות.

6 משמש מיובש.

2 כפות חמוציות מיובשות.

3 גבעולי בצל ירוק.

1 כף עלי נענע קצוצים.

1 כף גרעיני חמנייה קלויים.

2 כפות שמן זית כתית.

מיץ מ-1 לימון.

קורט מלח.

קורט פלפל שחור גרוס דק.

 

אופן ההכנה:

  1. את הקוסקוס מניחים בקערה, מערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.
  2. את הפירות המיובשים חותכים לקוביות קטנות, קוצצים את הבצל הירוק, ומוסיפים את יתר החומרים.
  3. משהים במקרר למשך כשעה לספיגת הטעמים.

תגובות

תגובות

About מערכת האתר

Check Also

קולינריה < מתכון ללזניה מטורטיות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.