Home / קולינאריה / שף גיא פרץ עם מתכון לסלט קוסקוס מלא ופירות יבשים

שף גיא פרץ עם מתכון לסלט קוסקוס מלא ופירות יבשים


250





המרכיבים:

350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה.

6 תאנים מיובשות.

6 משמש מיובש.

2 כפות חמוציות מיובשות.

3 גבעולי בצל ירוק.

1 כף עלי נענע קצוצים.

1 כף גרעיני חמנייה קלויים.

2 כפות שמן זית כתית.

מיץ מ-1 לימון.

קורט מלח.

קורט פלפל שחור גרוס דק.

 

אופן ההכנה:

  1. את הקוסקוס מניחים בקערה, מערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.
  2. את הפירות המיובשים חותכים לקוביות קטנות, קוצצים את הבצל הירוק, ומוסיפים את יתר החומרים.
  3. משהים במקרר למשך כשעה לספיגת הטעמים.



250

תגובות

תגובות

About מערכת האתר

Check Also

מתכון לריזוטו פטריות ויין אדום « מסימיליאנו, שף פרטי, סדנאות בישול וטיולים קולינאריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.