ראשי / קולינאריה / שף גיא פרץ עם מתכון לסלט קוסקוס מלא ופירות יבשים

שף גיא פרץ עם מתכון לסלט קוסקוס מלא ופירות יבשים

250

250

המרכיבים:

350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה.

6 תאנים מיובשות.

6 משמש מיובש.

2 כפות חמוציות מיובשות.

3 גבעולי בצל ירוק.

1 כף עלי נענע קצוצים.

1 כף גרעיני חמנייה קלויים.

2 כפות שמן זית כתית.

מיץ מ-1 לימון.

קורט מלח.

קורט פלפל שחור גרוס דק.

 

אופן ההכנה:

  1. את הקוסקוס מניחים בקערה, מערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.
  2. את הפירות המיובשים חותכים לקוביות קטנות, קוצצים את הבצל הירוק, ומוסיפים את יתר החומרים.
  3. משהים במקרר למשך כשעה לספיגת הטעמים.

250

250

תגובות

תגובות

אודות מערכת האתר

תבדוק בנוסף

שף גיא פרץ עם מתכון לרול סינטה, פיסטוקים וסילאן

שף גיא פרץ עם מתכון לרול סינטה, פיסטוקים וסילאן החומרים: 350 גר קוסקוס מחיטה מלאה. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.