Home / בית / מתכון לשבועות: ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות

מתכון לשבועות: ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות


250


המתכון באדיבות רחלי קרוט

** 

המצרכים ל-8 מנות:
1 בצל לבן, קלוף.
2 כפות חמאה.
2 כפות שמן זית.
2 זוקיני ירוקים או קישואים.
3/4 כוס אפונה עדינה, מופשרת.
1 ו-1/2 כוסות ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים).
3 כוסות מים רותחים או ציר ירקות רותח.
1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק.
מלח ופלפל שחור.

להגשה:

גבינת פרמזן מגורדת דק.

אופן הכנה:

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות. בסיר רחב ממיסים חמאה ושמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך. חותכים את הקישואים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומוסיפים. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות. מוסיפים פסטה כוכבים, אפונה עדינה וציר ירקות רותח/ מים רותחים ומערבבים. מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים. מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שהיא נמסה. מעבירים לקערת הגשה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם.

250


250

250

תגובות

תגובות

About מערכת האתר

Check Also

חודש לפני ראש השנה: מלול תוקע בשופר, ביום ההולדת של משה כהן, צפו בסרטון

כנראה שכל העיר רחובות (ובוודאי גם תושבים מחוצה לה) אוהבים את הבחור הזה, משה כהן. סגן …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.