Breaking News
Home / בית / מתכון לשבועות: ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות

מתכון לשבועות: ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות

המתכון באדיבות רחלי קרוט

** 

המצרכים ל-8 מנות:
1 בצל לבן, קלוף.
2 כפות חמאה.
2 כפות שמן זית.
2 זוקיני ירוקים או קישואים.
3/4 כוס אפונה עדינה, מופשרת.
1 ו-1/2 כוסות ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים).
3 כוסות מים רותחים או ציר ירקות רותח.
1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק.
מלח ופלפל שחור.

להגשה:

גבינת פרמזן מגורדת דק.

אופן הכנה:

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות. בסיר רחב ממיסים חמאה ושמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך. חותכים את הקישואים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומוסיפים. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות. מוסיפים פסטה כוכבים, אפונה עדינה וציר ירקות רותח/ מים רותחים ומערבבים. מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים. מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שהיא נמסה. מעבירים לקערת הגשה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם.

תגובות

תגובות

About מערכת האתר

Check Also

ד"ר באום: "במסגרת המו״מ הקואליציוני ביקשתי להמשיך ולהחזיק בתיק אזרחים ותיקים ואוכלוסיות מיוחדות, אני פשוט אוהבת אתכם"

הבוקר (רביעי) נערך אירוע הצדעה לאוכלוסיית האזרחים הוותיקים שהתקיים במסגרת חודש האזרח המבוגר ברחובות. האזרחים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.