Home / בית / מתכון לעופיונים ממולאים « שף שאול בן אדרת

מתכון לעופיונים ממולאים « שף שאול בן אדרת


250





שפים מובילים ואנשי אוכל חברו לארגון 'לקט ישראל' – העוסק בהצלת מזון בריא ומזין, אותו הוא מעביר באמצעות מאות עמותות ל-175,000 נתמכים בכל רחבי הארץ. הארגון עוסק בהצלת תוצרת חקלאית טרייה – פירות וירקות כמו גם ארוחות מבושלות ממטבחים מוסדיים, בסיסי צה”ל, בתי מלון ועוד. כולם התגייסו להוצאת ספר מתכונים לקראת חגי תשרי. ומי נהנה מכל זה? אתם! מתכון לעופיונים ממולאים « שף שאול בן אדרת

המרכיבים:

4 עופיונים

שמן זית

2 בצלים בינוניים

5 שיני שום

1 כוס צימוקים חומים קטנים

1 כוס צנוברים קלויים

2 כוסות חיטה יבשה

4 כוסות ציר עוף

5 כפות סילאן

1 כפית קינמון

1 כף מלח

1 כפית פלפל

אופן ההכנה:

לשים בסיר 5 כפות שמן זית ולטגן בצל ושום עד להזהבה. להוסיף חיטה, צימוקים, סילאן, מלח ופלפל, קינמון וכוס צנוברים קלויים ולטגן כ-2 דקות על אש קטנה. להוסיף ציר עוף, להגביר את האש ולהביא לרתיחה, לכסות ולהנמיך את האש למינימום ולבשל כ-25 דקות נוספות. למלא 4 עופיונים במילוי. לתבל את העופיונים מבחוץ בשמן זית, פלפל, מלח וטימין. לכסות כל עופיון בנייר כסף ולאפות בחום של 160 מעלות.

« צילום דניאל לילה 



250

תגובות

תגובות

About מערכת האתר

Check Also

אמיתי כהן: "יש לי תחושה שהפעם אנחנו נהיה חלק מוביל בעיר"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.