Breaking News
Home / בית / קולינריה, שף סימו בן חובל < מתכון למרק לוביו

קולינריה, שף סימו בן חובל < מתכון למרק לוביו

החומרים:

500 גרם שעועית אדומה

4 שיני שום קצוצות דק

כף תמר הינדי

10 עלי נענע

חצי צרור כוסברה / פטרוליזיה / שמיר

מלח, פלפל שאטה לפי הטעם.

1 בצל אדום קצוץ

כף כוסברה מיובשת

2 גבעולי סלרי קצוצים

כף בזיליקום קצוץ

אופן ההכנה:

משרים את השעועית במים כ12-24 שעות (מקצר את תהליך הבישול). מסננים ומעבירים לסיר ומוסיפים כ-5 כוסות מים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את 2 גבעולים הסלרי הקצוצים ומבשלים כשעתיים. מוסיפים את השום, המלח, הפלפל והתמר הינדי ומרתיחים כחצי שעה, מסירים מהאש. מועכים את השעועית בסיר כמו שמועכים פירה עם מרית, קוצצים את כל הירק (שמיר/כוסברה/פטרוזיליה/בזיליקום) מוסיפים לסיר ומבשלים עוד כ-15 דק'.

תגובות

תגובות

About מערכת האתר

Check Also

שעריים ניצחה משערים של מדהלה ומזרחי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.