Breaking News
Home / קולינאריה / לכבוד שבועות: מוס גבינה דל קלוריות עם מרקחת פירות אדומים של השף אורן בקר

לכבוד שבועות: מוס גבינה דל קלוריות עם מרקחת פירות אדומים של השף אורן בקר

במסגרת ההפלגה הקולינרית בסימן קינוחים של מנו ספנות, מציע השף אורן בקר מתכון למוס גבינה דל קלוריות עם מרקחת פירות אדומים.

מצרכים למוס:

750 גר גבינה 1 אחוז שומן

250 גר שמנת 32 אחוז שומן

250 גר שמנת 15 אחוז שומן

2 שקיות סוכרלייט או תחליף סוכר

14 גר אבקת ג'לטין כפול 5 גר מים

3 כפות אינסטנט פודינג וניל או קורנפלור

כפית גרידת לימון

אופן הכנה:

לערבב אבקת ג'לטין עם מים ולהשהות כ 10 דקות להתקשות. לערבב בקערה גבינה 1 אחוז שומן, גרידת לימון, תחליף סוכר ואינסטנט פודינג וניל או קורנפלור. להקציף קלות את 2 סוגי השמנות. להמיס את מסת הג'לטין שיהיה חמים להוסיף לגבינה ולערבב היטב. לקפל פנימה את השמנת ולקפל לקרם חלק. לזלוף את הקרם בעזרת שקי זילוף לכוסות הגשה.

להכנת רוטב פירות אדומים: מבשלים 500 גר מיקס פירות יער, רבע כוס ממיץ לימון טרי וכוס תחליף סוכר. מסמיכים עם 2 כפות קורנפלור מעורבבות עם כוס מים ומבשלים עד לסמיכות קלילה.

-מגישים את המנה בליווי הרוטב מעל ועלי טימין או נענע טרי.

 

תגובות

תגובות

About מערכת האתר

Check Also

מתכון לכנאפה של השף אסף גרניט, באדיבות רשת נעמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.