Home / בית / מתכון לשבועות: המילפיי של אסטלה

מתכון לשבועות: המילפיי של אסטלה

250

קרם שניט וניל, המתכון באדיבות "מאסטר שף"

צילום: אסף אמברם

**

המצרכים לבצק:

1 חבילה בצק עלים.

אבקת סוכר.

המצרכים למלית:

200 מ"ל (1כוס) חלב.

200 מ"ל (1 כוס) שמנת מתוקה.

1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל אמיתי.

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות. מכינים את הבצק: מרדדים בצק עלים לעובי 3 מ"מ. חותכים מהבצק מלבן בגודל  30*32. מכניסים את הבצק לתנור ואופים במשך 10 דקות. מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים 15 דקות נוספות. מוציאים את הבצק מהתנור, מפזרים שכבה דקה של אבקת סוכר. מעלים את החום ל-250 מעלות ואופים עוד 2-3 דקות, עד שהסוכר מתקרמל. מוציאים מהתנור ומצננים. לאחר שהבצק מתקרר, חותכים את הבצק ל-3 מלבנים שווים.

מכינים את המלית: בקערה גדולה מקציפים שמנת, חלב ופודינג. מעבירים למקרר עד הרכבת המנה. מרכיבים את המנה: מעבירים את המלית לשק זילוף עם צנתר בקוטר 10 מ"מ. מניחים מלבן בצק על צלחת הגשה ומזלפים כיפות צפופות. מניחים מלבן בצק נוסף ומזלפים שוב כיפות צפופות. מניחים את יחידת הבצק האחרונה ומפדרים באבקת סוכר. מומלץ ליצור צורת קישוט עם אבקת הסוכר.

250

250

תגובות

תגובות

About מערכת האתר

Check Also

תאונה עצמית: ניסתה לחנות ובשוגג לחצה על הגז – נפצעה קל

תאונת דרכים עצמית הבוקר (שישי): לפני זמן קצר התקבלה במוקד 1221 של איחוד הצלה קריאה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.