Home / בית / מתכון לשבועות: לזניה פסטו, בשלושה צבעים

מתכון לשבועות: לזניה פסטו, בשלושה צבעים

המתכון באדיבות "מאסטר שף"

צילום: אפיק גבאי

**

החומרים:

תבנית פיירקס מלבנית עמוקה.

1 חבילת עלי לזניה.

לרוטב הירוק:

1 גביע (250 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה.

3 כפות פסטו איטלקי מאסטר שף.

לרוטב אדום:

3 כפות ממרח עגבניות מיובשות איטלקי מאסטר שף.

1 קופסה עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף.

לרוטב לבן:

3 גביעי (750 גרם) קוטג׳ 9% או ריקוטה.

200 גרם מוצרלה מגוררת.

100 גרם פרמזן מגוררת.

לקישוט:

6 עגבניות שרי פרוסות.

6 עלי בזיליקום.

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב הירוק. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב האדום. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב הלבן. משמנים תבנית, מניחים כף רוטב אדום ומפזרים בתחתית התבנית. מניחים שכבה של עלי לזניה, רוטב ירוק, עלי לזניה, חצי מכמות הרוטב הלבן, עלי לזניה, הרוטב האדום, עלי לזניה ויתרת הרוטב הלבן. מקשטים בעגבניות שרי פרוסות ובעלי בזיליקום. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים חצי שעה. מורידים את הכיסוי ואופים עוד 15 דקות או עד שהכול שחום ומבעבע.

תגובות

תגובות

About מערכת האתר

Check Also

בת 37, סטודנטית | הטור של ליזה ללוצשווילי

אני חייבת לכם את הפינאלה מהטור שנקטע בעריכה בשבוע שעבר. חייבת בעיקר שפנו אליי כל …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.