Home / בית / מתכון לשבועות: ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות

מתכון לשבועות: ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות


250


המתכון באדיבות רחלי קרוט

** 

המצרכים ל-8 מנות:
1 בצל לבן, קלוף.
2 כפות חמאה.
2 כפות שמן זית.
2 זוקיני ירוקים או קישואים.
3/4 כוס אפונה עדינה, מופשרת.
1 ו-1/2 כוסות ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים).
3 כוסות מים רותחים או ציר ירקות רותח.
1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק.
מלח ופלפל שחור.

להגשה:

גבינת פרמזן מגורדת דק.

אופן הכנה:

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות. בסיר רחב ממיסים חמאה ושמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך. חותכים את הקישואים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומוסיפים. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות. מוסיפים פסטה כוכבים, אפונה עדינה וציר ירקות רותח/ מים רותחים ומערבבים. מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים. מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שהיא נמסה. מעבירים לקערת הגשה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם.



250

תגובות

תגובות

About מערכת האתר

Check Also

חודש לפני ראש השנה: מלול תוקע בשופר, ביום ההולדת של משה כהן, צפו בסרטון

כנראה שכל העיר רחובות (ובוודאי גם תושבים מחוצה לה) אוהבים את הבחור הזה, משה כהן. סגן …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.