Breaking News
Home / קולינאריה / מרק עגבניות | באדיבות רשת גרג

מרק עגבניות | באדיבות רשת גרג

המרכיבים (ל-6 מנות):

50 גרם בצל סגול

2  עגבניות טריות, בשלות, חתוכות לקוביות גסות

קופסת שימורים אחת – עגבניות תמר מרוסקות (500 גרם)

מלח, שאטה

חצי כוס אורז

חצי ליטר מים

3 שיני שום

כפית סוכר

 

אופן ההכנה:

מתחילים בטיגון עדין של קוביות העגבניות, הבצל והשום. לאחר 7 דקות בערך מוסיפים את שאר המרכיבים למעט האורז ומבשלים 25 דקות. טוחנים ברמבו בפולסים, מוסיפים את האורז ומבשלים עוד 15 דקות. מתקנים תיבול (במלח בלבד) ומכבים את האש.

(צילום: אסף לב)

https://www.havayot.org.il/

תגובות

תגובות

About מערכת האתר

Check Also

מרק תימני או חרירה? איטלקי או חרצ'ו? 4 מתכונים שיעזרו לכם להעביר את הימים הסופר קרים האלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.