Breaking News
Home / קולינאריה / מרק עדשים כתומות | באדיבות רשת גרג

מרק עדשים כתומות | באדיבות רשת גרג

המרכיבים (ל-6 מנות):

250 גרם תפו"א חתוך לקוביות גסות

100 גרם בצל סגול  חתוך גס

150 גרם גזר  חתוך גס

3 שיני שום

150 גרם עדשים כתומות

ליטר וחצי מים

מלח וכמון

 

אופן ההכנה:

מתחילים עם טיגון קל של הבצל. לאחר 4 דקות מוסיפים את תפוח האדמה, השום והגזר ל-3 דקות נוספות. מוסיפים את המים והעדשים ומבשלים חצי שעה. מתבלים במלח וכמון (בכמה שלבים) וטוחנים.

 

(צילום: אלעד גוטמן)

https://www.havayot.org.il/

תגובות

תגובות

About מערכת האתר

Check Also

מרק תימני או חרירה? איטלקי או חרצ'ו? 4 מתכונים שיעזרו לכם להעביר את הימים הסופר קרים האלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.